BILANT CONTABIL

 

Firma Lorand Contexpert va ofera o gama completa si diversificata de servicii contabile. Printre acestea amintim si servicii de intocmire bilant contabil.

Cu o experienta in domeniu de peste 17 ani si o echipa formata din contabili profesionisti, firma noastra va ofera servicii de intocmire bilant contabil de foarte buna calitate si pentru cele mai mici tarife.

Din pacate nu va putem oferi un tarif fix pentru serviciile de intocmire bilant contabil deoarece acest serviciu difera de la o firma la alta. De aceea tarifele pentru intocmire bilant contabil sunt personalizate in functie de complexitatea si volumul activitatii firmei dumneavoastra.

In afara de intocmire si depunere bilant contabil Lorand Contexpert va poate ajuta si alte servicii din domeniul contabilitatii, dar si expertiza contabila sau consultanta fiscala.

Pentru mai multe informatii sau detalii ce tin de intocmire bilant contabil va rugam sa completati formularul de pe pagina de contact, sau sa ne contactati prin telefon sau e-mail la urmatoarele date de contact. Va multumim!

Telefon: 0723 17 86 66

WhatsApp: Trimite mesaj

E-mail: [email protected]

Program: 09:00 – 18:00

CONTACT

Telefon: 0723 17 86 66

WhatsApp: Trimite mesaj

E-mail: [email protected]