CONTABILITATEA FIRMEI

 

  • Acasa
  • Contabilitatea firmei

Firma noastra Lorand Contexpert va poate ajuta cu contabilitatea firmei dumneavoastra. Avem o gama completa de servicii contabile pentru a intampina orice posibila problema aparuta.

Pentru a evita problemele si neregulile contabilitatea firmei nu poate fi tinuta de orice persoana chiar si autorizata fiind. Este nevoie de multa experienta in domeniu si de o echipa formata numai din contabili profesionisti. Lorand Contexpert are o vechime de peste 17 ani, iar acest lucru ne recomanda ca fiind o firma de incredere pentru a ne ocupa de contabilitate firmei dumneavoastra.

Nu va putem prezenta o lista cu tarifele practicate pentru contabilitatea firmei deoarece acestea variaza foarte mult in functie de activitatea si complexitatea firmei dumneavoastra. Dar daca doriti totusi o estimare pentru contabilitatea firmei va rugam sa ne contactati.

Pentru mai multe detalii sau informatii privind contabilitatea firmei puteti completa formularul de pe pagina de contact pentru a trimite o cerere de oferta sau puteti sa ne contactati prin e-mail sau telefon. Va multumim!

Telefon: 0723 17 86 66

WhatsApp: Trimite mesaj

E-mail: [email protected]

Program: 09:00 – 18:00

CONTACT

Telefon: 0723 17 86 66

WhatsApp: Trimite mesaj

E-mail: [email protected]