DESPRE NOI

DE CE SA ALEGETI LORAND CONTEXPERT ?

Lorand Contexpert este inregistrata in tabloul membrilor C.E.C.C.A.R. sub nr. 002226/2004.

Din 2007, am obtinut si statutul de membru al Camerei Consultantilor Fiscali. Am castigat o bogata experienta in domeniu contabilitatii, lucrand pentru diferite companii. Am participat la numeroase training-uri si specializari unde am asimilat cele mai noi concepte si idei. Astfel, ne-am aliniat modului de lucru la standardele internationale moderne.

Administratorul societatii este expert contabil si consultant fiscal cu experienta de peste 25 de ani in asigurarea de servicii financiar-contabile si fiscale, pentru companii din numeroase domenii de activitate.

Echipa Lorand Contexpert este formata din profesionisti bine pregatiti, cu experienta, energie si entuziasm. Lucram in stransa legatura cu clientii pentru a asigura performanta, cheia succesului intr-un mediu de afaceri in continua schimbare.

Lorand Contexpert ofera servicii integrate de consultanta fiscala si contabilitate unei categorii largi de intreprinderi, care isi dovedesc potentialul de crestere in mediul de afaceri romanesc.

Scopul nostru este sa oferim clientilor cele mai bune solutii financiare, pornind de la analiza nevoilor si a conditiilor de lucru si personalizand serviciile oferite, in functie de fiecare caz in parte.

Pentru clientii nostri, acest mod de lucru si beneficiile obtinute prin intermediul serviciilor noastre se traduc in progres, eficienta si succes.

Indiferent de domeniul de activitate si complexitatea afacerii dumneavoastra, va putem ajuta prin abilitatile si experienta noastra. Multumita specializarii si experientei in domeniu, echipa Lorand Contexpert poate solutiona cerintele dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil si intr-o maniera profesionala.

Domenii in care avem experienta

Productie cinematografica

Publicitate

Industria alimentara

Industria textila

Productie industriala

Comert cu amanuntul

Turism si ticketing

Tranzactii imobiliare

Paza si protectie

Service auto

PFA

ONG